Oud papier zaterdag 25 november

Indien u niet in staat bent uw oud papier zelf weg te brengen, neemt u dan contact op met Jo Jansen en het wordt bij u opgehaald. Telefoon: 06 – 5373 7210 of  jojokejansen@gmail.com

———- ATTENTIE ———-

Een vriendelijk doch dringend verzoek aan u allen: maak de kartonnen dozen plat alvorens ze in te leveren, zodat er in de containers geen ruimte verloren gaat. We rekenen op uw begrip in dezen en danken u bij voorbaat voor uw medewerking. Normaliter is de inzameling altijd de laatste zaterdag van de maand. In de maand december is de inzameling op zaterdag 23 december!! Dus niet op zaterdag 30 december!! De containers blijven altijd staan tot na het weekend. In verband met de jaarwisseling (denk aan vuurwerk) vinden we het risico te groot als de containers het hele weekend naast de boerderij van de Fam. Niemeijer blijven staan. De werkgroep oud papier

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll to Top