Stedentrip Nijmegen zaterdag 14 oktober

Stedentrip Labor zaterdag 14 oktober Wij vertrekken met de trein vanuit Olst, zoals gebruikelijk in de ochtend, ongeveer tussen 08:30 en 09:00 uur en nu bekend: we gaan naar Nijmegen. Maureen Achtereekte heeft enthousiast aangegeven dat ze de inhoudelijke organisatie van deze dag in Nijmegen wil regelen met in de avond gezamenlijk uit eten. Het streven is het voor iedereen toch een beetje betaalbaar te houden, zoals bij alle activiteiten van Labor. Meestal ongeveer 22:00 uur weer in Olst. Gezelligheid staat deze dag voorop met vaak veel info over de stad waar wij te gast zijn.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll to Top