Gymnastiek voor jong en oud!

wesepe

Start gymnastiek groepen

MAANDAGMIDDAG Bewegen is gezond voor oud en jong. Elke maandagmiddag geeft Diny Koops les aan de oudere dames. Deze les is van 13.00uur tot 14.00 uur. de lessen starten weer op maandag 11 september. Voor meer informatie Joke Jansen, Boxbergerweg 61, 06-23891916.

MAANDAGAVOND Elke maandagavond wordt er ook flink gesport in de Nieuwe Coers. De lesgeefsters (Bieb Roelofsma, Ellis Denekamp en Toos Elfrink) geven afwisselend hun sport- en beweeglessen. Deze groep enthousiaste dames zoekt nog leden. Ze sporten van 20.00 uur tot 21.00 uur. Voor meer informatie Henrike Flierman (06-53649368).

PEUTER- EN KLEUTERGYM (start 15 september) Elke vrijdagmiddag is er gymnastiek voor de jongste kinderen (2,5 – 6 jaar). De peuters en kleuters zijn verdeeld in twee groepen. De groepen zijn van 14.45 uur-15.30 uur en van 15.45 uur-16.30 uur. Je mag altijd drie lessen meedoen voordat je beslist om mee te doen. Ook staan de lessen in het teken van Nijntje Beweegdiploma. Als je 20 lessen hebt gevolgd, kan je deelnemen aan het Nijntje Beweegfeest wat we jaarlijks organiseren. De lessen zijn in de Nieuwe Coers en ze worden gegeven door Inge Wouters. Vrijdagmiddag 15 september starten we weer met de gymlessen. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Inge, 06-21515293.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll to Top