Harderwijk vrijdag 15 september

Vrijdag 15 september gaan we een dagje naar Harderwijk. Het programma start zoals gebruikelijk met de start bij het Wapen van Wesepe. In het programma zijn de volgende onderdelen opgenomen:
Bezoek museum van Marius van Dokkum. Bezoek aan een paling rokerij. Natuurlijk zullen wij naar goede locaties zoeken voor koffie en lunch. Het middagprogramma is nog niet definitief. De kosten van de dag zijn nog niet bekend en zullen afhankelijk zijn van de grote van de groep en of we met een bus gaan. Bij voldoende deelname gaan we waarschijnlijk wel met de bus. Opgave graag z.s.m. bij Alice Brinkman of Wilma Eskes: Via mail: G.brinkman@live.nl of telefonisch 06 558 347 58 Of mail: wilmaeskes8124@gmail.com of telefonisch 06 338 44 556 Verdere informatie kunt u vinden in de volgende dorpskrant.

Scroll to Top