Koorvesper 26 maart

Op 26 maart is er weer een koorvesper in de kloosterkerk van Nieuw Sion. Een koorvesper is een viering waarin mooie koormuziek centraal staat. Op 26 maart zingt het dubbelkwartet Magna Musica olv Joalien van Houten. Zij zingen in deze koorvesper stukken van Parry, Goss, Purcell, Stanford en
Blow. Voorganger is Jaap van Kranenburg. De dienst begint om 18:00 uur, de kerk is open vanaf 17:30 uur. De toegang is vrij, bij de uitgang wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de gemaakte kosten.
Vooraf aanmelden kan via de website van Nieuw Sion (onder ‘programma’s’) Kloostermaaltijd
Speciaal voor bezoekers van de koorvesper is het mogelijk om vóór de vesper een Kloostermaaltijd (17,50 euro) te genieten in de koffieschenkerij. Deze wordt geserveerd vanaf 17:00 uur. Let op: dit kan alleen als u dit reserveert via het reserveringsformulier op de aanmeldpagina!

Scroll to Top