Survivalrun Wesepe inschrijving geopend

Wolters Vastgoedonderhoud Survivalrun Wesepe Zoals eerder gemeld zijn we blij dat nu de inschrijving geopend is voor de recreatieve survival run over 6 of 9 kilometer op 5 maart 2023. Vertrek vanaf sportpark de Muggert. Na 5 (deels corona) jaren komt ie er dan; de vernieuwde Survivalrun Wesepe, hoera! Het bestuur is al maanden bezig en met grote vreugde melden we dat de inschrijving vanaf 15 december 2022 open is. 6 kilometer of 9 kilometer, 31 of 38 hindernissen, wat je maar wilt…. Jeugd vanaf 8 jaar, volwassenen tot ?? jaar,
alleen of in een groep en niet te vergeten: de Ini-Minies 6+7 jaar. Inschrijven, de jeugd vanaf 8 jaar doet dat op: uvponline.nl De Ini-Minies kunnen alleen inschrijven op de dag zelf, op het sportpark de Muggert. We kijken uit naar een vernieuwde en hele mooie run en hopen op veel belangstelling! Let wel op; er geldt een maximaal aantal deelnemers. Bovenstaande is ook te lezen op onze website: survivalwesepe.nl daar staat dan de link voor inschrijven. Op 5 maart hebben we nog behoefte aan hulp (o.a. post bemensing), wil je helpen of heb je vragen: stuur dan aub een email naar info@survivalwesepe.nl, waarvoor dank!

Scroll to Top