Jaarvergadering donderdag 12 januari plaatselijk belang

wesepe

Jaarvergadering donderdag 12 januari Maak kennis met burgemeester en luister naar onze eigen Jessica Kom naar de jaarvergadering van Plaatselijk Belang donderdag 12 januari en maak er kennis met de waarnemend burgemeester Yvonne van Mastrigt, die deze avond aanwezig zal zijn. Daarnaast heeft het bestuur van PB naarstig gezocht naar iemand die de avond interessant kon maken naast een paar officiële agendapunten. We zijn uiteindelijk super blij dat we ons eigen bestuurslid Jessica Kloosterboer bereid hebben gevonden haar verhaal te vertellen. Wat maakt haar verhaal dan bijzonder? Nu ze heeft een boek geschreven. In coronatijd maakte Jessica als IC verpleegkundige al veel los door haar twitterberichten over allerlei dingen die ze in die hoedanigheid
meemaakte. Daar gaat nu haar boek -De Patiënt van kamer 11 – over. Werkervaringen die ze in korte verhalen vertelt en ervaringen die ze ook met ons gaat delen. De vergadering wordt zoals gebruikelijk gehouden in het Wapen van Wesepe en begint om 20:00 uur.

Scroll to Top