Gezocht: ideeën en initiatieven die financieel een steuntje kunnen gebruiken

Het allerlaatste tenstfeest

GEZOCHT: Ideeën en initiatieven die financieel wel een steuntje kunnen gebruiken
In 2017 is er nieuw leven geblazen in Het Allerlaatste Tentfeest, de afsluiter van het tentfeestseizoen. Doel: het tentfeestseizoen gezellig afsluiten met een borreltje en muziek. Nog één keer genieten met z’n allen. Daarnaast hebben wij als organisatie ook altijd aangegeven dat we een gedeelte van de opbrengst weer willen laten terugvloeien in het dorp. En nu is het moment daar en wij hebben
jullie hulp nodig! Wij willen in 2023 en in de toekomst verschillende ideeën en initiatieven bekostigen/ondersteunen. Belangrijke voorwaarden: het is in/rondom Wesepe en iedereen/groot gedeelte van de inwoners van Wesepe kan ervan profiteren. Heb jij of jouw vereniging zo’n idee/initiatief? Laat het ons weten vóór 1 maart 2023. Hoe? Mail jouw idee/initiatief met een korte omschrijving en indicatie van kosten naar info@allerlaatstetentfeest.nl Wij zullen alle inzendingen beoordelen en kijken waar een financiële bijdrage aan geleverd kan worden (in 2023 of in de toekomst). Organisatie Het Allerlaatste Tentfeest Rob Riphagen, Stefan Jansen, Sjaak ten Broeke, Martijn Wessels, Reinold Jansen, Rene Kluin, Nathalie Wiersema-Slinkman & Marjolien Roesink

Scroll to Top