Groenteboer Bob terug op Weseper markt

Bob de Korte is sinds twee weken weer terug op de Weseper markt op donderdagochtend met zijn  groente en fruit. “Ik heb het echt gemist. De klanten,  het relaxte, het makkelijke en de leuke collega’s. Alles bij elkaar. “

Zestien maanden was hij er niet.” Ik was door een aantal bedrijven gevraagd fruit te bezorgen en dat deed ik er eerst tussendoor, maar werd me te veel.  Nu heb ik weer hier voor gekozen.” Bob heeft een bepaalde klik met Wesepe. “Mijn moeder Henny Keizer komt hier vandaan en het is er gemoedelijk. “

Aan de reacties te horen zijn ook de Wesepenaren blij met de terugkeer van de groenteboer. “Ja ze zijn enthousiast. Ik heb wel het idee dat nog niet iedereen het weet dat ik er weer ben, maar ik heb er ook nog niet veel bekendheid aan gegeven.”  Dat zal vast snel veranderen.  Het wordt er in elk geval ook weer gezelliger op naast de visboer en de kaasboer.

Scroll to Top