Melktap is open!

Hallo!

Wij zijn Wilco en Heleen van Beek. Wij wonen samen met onze dochters Rimke (3) en Marrit (1) op Boerderij Erve ’t Overweg (bij velen bekend als ‘de oude boerderij van Kloosterboer’), net buiten Wesepe.

Op ons bedrijf houden wij 90 koeien en bijbehorend jongvee. De koeien worden 2x daags gemolken. Regelmatig ontvangen wij mensen op ons bedrijf, zoals vorige zomer tijdens een kerkdienst en afgelopen winter tijdens de ‘Kuiertocht’. Wij vinden het erg leuk en belangrijk om niet-agrariërs op deze manier een inkijkje te geven in het werken en leven op de boerderij.

Begin juni zijn we gestart met de verkoop van onbewerkte, rauwe melk vanuit een zelfbedieningsautomaat: de melktap. Onbewerkte melk bevat heel veel goede voedingsstoffen die een positief effect op de weerstand kunnen hebben. Ook blijken veel mensen met huidklachten als eczeem, veel baat te hebben bij onbewerkte melk.

In ons ‘winkeltje’ in de karakteristieke kalverschuur verkopen wij melk voor € 1,- per liter (herbruikbare flessen zijn eveneens te koop, maar u kunt ook uw eigen flessen meenemen), eieren, pannenkoekenmeel en kaarten.

Wij zijn 7 dagen per week geopend, van 07:00 tot 19:00 uur.

We hopen u binnenkort op ons erf te mogen verwelkomen!

Tot ziens, Wilco en Heleen van Beek

Scroll to Top