Verenigingen

Stichting AED

Bridgeclub Wesepe

DorpsQuiz Wesepe

Duurzaam Wesepe

EHBO

IJsclub de Bonekamp

Jeugdsoos Wesepe

Jong Wesepe

Labor Wesepe

Ouderenhuisvesting

Plaatselijk Belang Wesepe

Protestantse Gemeente Wesepe

Schietvereniging Averlo

Sportclub Wesepe

Survival Groep Wesepe

Tempo

Voorzieningenhart Wesepe

Vrouwen van Nu

Weseper Erfgoed

WIJ-Land Festival

Zomerfeesten Wesepe

WERKGROEPEN

  • Duurzaam Wesepe
  • Wesepe Energie Neutraal (WEN)
  • Voorzieningenhart


Voeg je vereniging toe


Voeg je werkgroep toe

Vrijwilligers gezocht
Hier kan je oproep staan…..

VERENIGINGEN:   

Verzekeringen voor Vrijwilligers: de Vrijwilligerspolis

Nederland kent heel veel vrijwilligers op allerlei terreinen. Helaas zijn lang niet alle vrijwilligers goed verzekerd. De gemeente Olst-Wijhe heeft via Meeus verzekeringen afgesloten die de risico’s van vrijwilligerswerk zo goed mogelijk afdekken. De gemeente beoogt hiermee het maatschappelijk belang van het vrijwilligerswerk te benadrukken en de deelname en betrokkenheid van mensen in hun buurt of vereniging te stimuleren. Meer informatie over wie verzekerd is en welke dekkingen er zijn vindt u op de site van de gemeente of via Vrijwillig Actief.

Als u schade heeft, kunt u het digitale schadeformulier downloaden. Vervolgens stuurt u het ingevulde formulier naar de vakgroep Financiën van de gemeente Olst-Wijhe. De gemeente checkt de gegevens en controleert of u terecht een claim indient. Vervolgens stuurt de gemeente het formulier door naar de verzekeraar. De schade wordt rechtstreeks door Meeus Assurantiën met de benadeelde afgewikkeld en de gemeente krijgt vervolgens bericht hoe de claim is afgehandeld. Indien u vragen heeft over de schadeclaim, kunt u rechtstreeks contact opnemen met Meeus Assurantieën, tel. 0203018686. Schade kan alleen gemeld worden, als deze niet gedekt wordt door een andere schadeverzekering. De gemeente kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die niet door door de verzekeraar wordt vergoedt.

Indien u na het lezen van deze informatie nog vragen heeft, neemt u dan contact op met Annemarie Thoben van de gemeente Olst-Wijhe. Zij is telefonisch te bereiken op nummer 0570-568156 of per e-mail: a.thoben@olst-wijhe.nl.

Scroll to Top