Jaarvergadering en oude films kijken 14 februari

Oude foto’s en films op jaarvergadering Plattelandsvereniging Labor

Op 14 februari 2024 houdt Plattelandsvereniging Labor haar jaarvergadering in Het Wapen van Wesepe. Na het huishoudelijke gedeelte, zo rond 20.45 uur zal het Weseper Erfgoed foto’s en video’s vertonen uit het verleden. Zo zijn er o.a. films uit 1976 van de revue en het openluchtspel van de PJGO, roggemaaiersdag 1994, maaien met de zicht, maar ook met een zelfbinder, ploegwedstrijden, de melkfabriek, Koninginnedag 2004 in Wijhe. Ook de aanleg van de rondweg, verbouwing boerderij tot appartementen en bouw molen Henry Franken komen aan bod. Kortom, te veel om op te noemen. Het belooft een hele leuke avond te worden, waar vele herinneringen kunnen worden opgehaald. Tevens een interessante avond voor de nieuwe bewoners van Wesepe. Maak kennis met de geschiedenis van Wesepe. Iedereen is van harte welkom op 14 februari 2024 op de Jaarvergadering-Filmavond van Labor. Aanvang film, rond 20.45 uur. Toegang is gratis.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll to Top