Verkoop handwerkspullen en pannenkoekenactie zaterdag 18 november

De handwerkgroep (HVD) houdt op zaterdagmiddag 18 november de jaarlijkse verkoopmiddag van de eigen gemaakte spullen. Dan is tevens de pannenkoekenactie om er zo samen een gezellige middag van te maken. Van 14.00 uur tot 16.00 uur is de Beukenoot naast de kerk in Wesepe de plek waar je moet zijn. Daar is de mogelijkheid om onder het genot van een kopje koffie/thee en eigengemaakte taart bij te praten. De creatieve handwerkvrouwen hebben weer een gevarieerde voorraad mooie spullen gemaakt met onder meer de welbekende Noorse sokken, knuffels, kussens, sjaals, mutsen en ga zo maar door. De opbrengst van de verkoop is voor een nader te bepalen goed doel. Voor de pannenkoekenactie zijn er twee soorten pannenkoeken te koop (naturel of met spek) voor de prijs van slecht € 1,50 per stuk! Deze opbrengst is bestemd voor jeugdwerk. Dus kom even naar de Beukenoot zaterdagmiddag 18 november!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll to Top