Vrijwilligers gezocht voetbal!

wesepe

Afdeling Voetbal Vrijwilligers gezocht!

Om goed van start te gaan zijn wij nog hard opzoek naar vrijwilligers om ook seizoen 2023/2024 het maximale uit de elftallen te halen. Dit gaat om de volgende functies/taken: Trainer JO17-1 (donderdagavond), Leider JO17-1 (zaterdag), Scheidsrechter JO17-1 (vaste aanstelling- en/of tijdelijke periode), Scheidsrechter voor de senioren elftallen (2e, 3e elftal, vaste aanstelling of in poule verband), Scheidsrechter voor vrouwenvoetbal 7 tegen 7 (maandelijks), Grensrechter 1e elftal (vaste aanstelling- en/of in een poule). Zie jij jezelf een van de volgende vrijwilligerstaken op je nemen dan horen wij dit graag door te mailen naar onderstaand mailadres. Aanmelden als vrijwilliger voor andere taken of nieuwsgierig naar de mogelijkheden dan kunt u mailen- en of bellen naar voetbal@wesepe.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll to Top