Dagje Harderwijk met Vrouwen van Nu

Vrijdag 15 september 2023 gaan we een dagje naar Harderwijk en ’t Harde. We gaan met de bus en we vertrekken 08.00 uur. Het programma start zoals gebruikelijk bij het wapen van Wesepe. In het programma zijn onder meer de volgende onderdelen opgenomen: We bekijken een aantal hoogtepunten van de oude Hanzestad Harderwijk. We bezoeken het museum van Marius van Dokkum. Natuurlijk zullen wij naar goede locaties zoeken voor koffie en lunch. Na de middag gaan we met de bus naar ’t Harde naar de tuinen van dr. Vogel. Wij verwachten dat we rond 17.30 weer terug zijn in Wesepe De kosten van de dag komen op basis van de huidige opgave op € 60,- p.p. Opgave graag z.s.m. bij Alice Brinkman of Wilma Eskes: Via mail: g.brinkman@live.nl of telefonisch 06 558 347 58 Of mail: wilmaeskes8124@gmail.com of telefonisch 06 338 44 556.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll to Top