Gezocht: commissieleden met horeca affiniteit

GEZOCHT: Commissieleden met horeca affiniteit Heb jij ervaring in de horeca of affiniteit met de horeca? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wat houdt het in? Met de horecacommissie regel jij alles rondom de horeca op de Zomerfeesten. Denk aan het regelen van de bar, de inkoop, aansturing vrijwilligers tijdens het kermisweekend en het draaien van bardiensten. Kortom, jij zorgt ervoor dat de tap rijkelijk blijft vloeien !! Organiseer jij volgend jaar de Zomerfeesten met ons? Stuur even een mailtje naar info@zomerfeestenwesepe.com of schiet één van de bestuursleden aan. Bestuur Stichting Dorpsfeesten Wesepe
Hans Grotentraast, Reinold Jansen, Rob Riphagen, Tim Saris,
Marijke Oosterhof, Edwin Middeldorp en Marjolien Roesink

save de date: 18-19-20 augustus 2023 Zomerfeesten Wesepe!

Scroll to Top