Inschrijving DorpsQuiz Gestart

Dorpsquiz Wesepe is terug. Voor jong en oud. Met dit jaar als thema: Verbinding en Verbeelding. Want dat is wat de dorpsquiz doet. Ons doel is het zoeken en realiseren van verbinding. In alles. Tussen mensen, in opdrachten en tussen vroeger en nu. Alles spreekt tot de verbeelding, en we vragen veel van de verbeelding van onze deelnemers. Alle zintuigen zijn nodig. Creativiteit is nodig en wordt beloond. Men moet overal wat achter zoeken. Doordenken. Hints zoeken in elk social media bericht. Zelfs uit deze tekst. Vertrouw en wantrouw. Om zo met jouw team het beste eindresultaat te kunnen bereiken. Dorpsquiz Wesepe is terug van weggeweest….

Op de website zijn de eerste aanwijzingen al te vinden. Neem snel een kijkje en stel een goed team samen.

Voor wie: Voor het hele gezin, jong en oud
Wanneer: 13 november 13:00 – 16.00
Kosten: 25 euro per groep. Er is geen max aantal personen per groep.
Prijs: Alle inschrijfgelden (voor een goed doel naar eigen keuze)
Meld je aan via het inschrijfformulier op de –WEBSITE– en zoek de verbinding. 
Scroll to Top