Soosmiddag woensdag 17 augustus

Op woensdagmiddag 17 augustus hebben we weer onze eerste Soosmiddag. Marit Berends, een jonge historica uit Apeldoorn, komt met een presentatie
over Paleis het Loo. Ze werkt daar als programmamaker en fondsenwerver en komt ons iets laten zien en vertellen over het Paleis wat na 4 jaar verbouwen in april 2022 weer geopend is voor publiek. Het paleis is duurzaam gerenoveerd, de interieurs zijn gerestaureerd en de vertrekken zijn heringericht. Ook de tuinen hebben een beurt gehad. Het belooft een interessante middag te worden, ben je nog geen senior maar vind je het leuk, schroom niet, en schuif gezellig aan. 😊
De koffie /thee met iets lekkers, en een drankje staan dan voor u klaar, de
kosten voor deze middag zijn € 12,50.

Hierbij alvast de datums voor de rest van het jaar:
Samen Eten Op de woensdagen 7 september, 5 oktober, 2 november en 7 december
De soos is op woensdag: 21 september Bingo, 19 oktober Frans Jansen met een deel van zijn collectie “Oud Keukengerei”. 16 november Film, 14 december Kerstmiddag met dameskoor “Eigen Wiese” uit Raalte. Dus… noteer het alvast in de agenda of op de kalender. Hartelijke groeten van, Ton, Frank, Annie, Jur, Fineke en Erna

Scroll to Top