New Sion Choir zoekt mannen!

Wij houden van Mannen! OPEN REPETITIE 13 SEPTEMBER. Een koor dat houdt van mannen?! Ja, dat klopt! Het NSC ( New Sion Choir) is op zoek naar bassen en tenoren die met ons mee willen zingen en wellicht met ons mee willen op koorreis naar Engeland. Het NSC zingt veel muziek die geworteld is in de Engelse kerkmuziek traditie. We doen dit o.a. 4x per jaar tijdens een vesper in de kapel van het Nieuw Sion Klooster in Diepenveen. We willen graag groeien om onze koorklank nog mooier te maken. Daarvoor zoeken we tenoren en bassen. Je kunt kennismaken met het koor door een paar x mee te zingen. Spreekt het je aan dan doe je een stemtest. We verwachten van je dat je zelfstandig, ondersteund met midifiles, kunt oefenen. We vinden het ook belangrijk dat je dat je zelfstandig kunt zingen. Interesse? Kom naar de open repetitie op 13 september en maak kennis met het koor en onze muziek. Wij repeteren elke dinsdagavond vanaf 19.45 uur in het Klooster Nieuw Sion. Vulikerweg 6, 7431 PJ Diepenveen.

Vragen? Mail naar info@newsionchoir.nl

Scroll to Top