Inzameling oud papier zaterdag 30 juli

Inzameling oud papier zaterdag 30 juli en zaterdag 27 augustus
09:00 uur – 12:00 uur Indien u niet in staat bent uw oud papier zelf weg te brengen, neemt u dan contact op met Jo Jansen en het wordt bij u opgehaald.
Telefoon: 06 – 5373 7210 of jojokejansen@gmail.com
———- ATTENTIE ———-
Op de laatste zaterdag van elke maand is de inzameling van oud papier. Normaal gesproken past al het oud papier prima in de twee beschikbare containers. Maar soms worden er ook lege of halflege dozen aangeleverd die veel ruimte innemen, waardoor de containers snel vol zijn en niet alles er in past. Dat is helemaal niet nodig als alle ruimte in de containers op een efficiënte manier wordt benut.
Daarom een vriendelijk doch dringend verzoek aan u allen: maak de kartonnen dozen plat alvorens ze in te leveren, zodat er in de containers geen loze ruimte verloren gaat. We rekenen op uw begrip in dezen en danken u bij voorbaat voor uw medewerking. De werkgroep oud papier

Scroll to Top