Inloopcafé Ontmoeten in Eigen Dorp

Inloopcafé Ontmoeten in Eigen Dorp Het Inloopcafé Ontmoeten in Eigen Dorp voelt zich al helemaal thuis in het ‘Wapen van Wesepe’. Veel ouderen weten de weg naar de ontmoeting te vinden. Ook tijdens de zomermaanden zijn we gewoon open op de donderdagochtend en staat de koffie voor u klaar!
U bent van harte welkom tussen 10:00 en 12:00 uur. Voor vervoer graag contact opnemen met Jacky van Tartwijk, tel. 06-31768816. Voor overige vragen kunt u terecht bij de vrijwilligers op de donderdagochtend of bij Jenny Timmer Arends, ZGR, tel. 06-51185645. Iedereen die er even tussenuit gaat wensen we een hele fijne vakantie en tot ziens! Met vriendelijke groet, Jenny Timmer Arends

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll to Top