Zomerfeesten Wesepe 19, 20, 21 augustus

Zomerfeesten Wesepe 19 – 20 – 21 augustus Geef je op voor Wesepe Got Talent
Dit jaar is voor de 2e keer op de vrijdagavond het podium voor jullie. Of je nu jong of oud bent, alleen of samen iets wilt doen. Show heel Wesepe jouw talent!
Meld je aan voor 1 juli via info@zomerfeestenwesepe.com
Geef je op voor Gas d’r bie cross Crossers, na 2 jaar kunnen jullie weer los op de crossbaan. Dus haal de auto, brommer of motor maar uit de schuur en oefen alvast de nodige rondjes. Geef je op via https://zomerfeestenwesepe.com/inschrijven-gas-dr-bie-cross/
Horecavrijwilligers gezocht
Wij zijn op zoek naar mensen voor achter de bar op de middagen en de avonden van de Zomerfeesten. Werkzaamheden variëren van schenken, tappen tot het uitgeven van de drankjes. Uiteraard kun je je ook aanmelden met je vriendengroep of buren. Meld je voor 1 mei 2022 aan via info@zomerfeestenwesepe.com. Geef ook even je voorkeursdag en middag/avond aan. Lijsten: Wij streven erna om de kosten voor de verschillende activiteiten zo laag mogelijk te houden en voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk te houden. Dit is mede mogelijk door de bijdragen van lokale ondernemers (sponsoring), maar ook zeker door de bijdragen van de bewoner(s) tijdens de jaarlijkse ‘collecte’. Zoals je gewend bent, komen wij altijd ieder jaar in juni langs met de lijsten. Dit jaar komen wij wederom langs. Heb je al eerder aangegeven de betaling via de automatische incasso te laten verlopen, dan komen we niet aan de deur. Uiteraard ontvang je alle informatie wel in de brievenbus. Bestuur Stichting Dorpsfeesten Wesepe Zomerfeesten Wesepe

Scroll to Top