Streetparade en taptoe 18 juni

St. Caecilia Heeten 100 + 2 jaar !! St. Caecilia Heeten bestaat al 102 jaar. In 2020 zouden we ons jubileumjaar vieren. Doch dit jaar op 23 april jl. hebben we een mooie oecumenische viering gehad en we sluiten het jaar af met een kerstconcert op zaterdag 18 december. Oud-leden van de Harmonie uit Wesepe steunen ons daarbij. De jubileum-commissie heeft dankzij vele sponsoren een STREETPARADE om 18:30 uur en een TAPTOE om 20:00 uur kunnen organiseren op zaterdag 18 juni op het sporterrein van SV. Heeten. Toegang: GRATIS. Na afloop vrije gift.
Oud-leden kunnen hun adres vooraf bekend maken bij jubileum@fanfareheeten.nl. voor een hapje en een drankje.
Medewerkende korpsen: Advendo Sneek, Amigo Leiden, Kamper Trompetterkorps, DVS Katwijk (jeugd), Lowland Pipe Brigade Zwolle, van Limburg Stirum Band Wezep, Amicitia Boerhaar en ST. Caecilia Heeten.

Scroll to Top