Samen eten 6 juli en 3 augustus

Beste senioren, Samen Eten
We vinden het heel erg leuk dat we de laatste paar keer enkele nieuwe mensen konden verwelkomen tijdens het maandelijkse ‘Samen Eten’. Het zou erg fijn zijn als er nog meer senioren dit goede voorbeeld willen volgen, want het is erg gezellig om onder het genot van een hapje en een drankje elkaar te ontmoeten .
Agenda: Zoals u ongetwijfeld weet gaat in de zomer het samen eten wel door, maar de soos niet. Hierbij geven we u de datums van het samen eten voor de
komende maanden en noteer ze alvast op de kalender of in de agenda:
Woensdagen: 6 juli en 3 augustus Tijd: 12:30 uur in het ‘Wapen van Wesepe’. Kosten: € 15,00 voor een 3-gangen diner incl. een drankje. Opgave tot de vrijdag er voor bij Fineke, telefoon: 0570 – 532247. Hebt u een dieet geef dit dan ook door. Soms komt het voor dat men zonder opgave wel aanwezig is.
Dit is erg lastig met de planning voor het eten. Als u zonder afmelding niet komt, dan zullen we € 15,00 bij u in rekening moeten brengen. Op woensdag 17 augustus hopen we weer onze soos middag te kunnen houden. De volgende keer meer hierover. Graag tot ziens op bovengenoemde datums.
Hartelijke groeten van Ton, Frank, Annie, Jur, Fineke en Erna

Scroll to Top