Fietstocht zondag 26 juni

Op zondag 26 juni is er weer de jaarlijkse fietstocht van Labor voor het hele
gezin! De fietscommissie zal een mooie route uitzetten met als eindpunt ????
Hier staan de drankjes en de barbecue klaar om er een gezellige middag van te maken. We verzamelen om 11:15 uur bij de Nicolaaskerk in Wesepe. Onderweg wordt er voor koffie/thee met koek gezorgd en een warme versnapering. De route zal niet te lang zijn zodat ook kinderen mee kunnen fietsen. Zoals altijd zijn er geen kosten aan verbonden en is het eerste stukje vlees van de barbecue voor de fietsers gratis. Daarna zal er een bijdrage gevraagd worden voor elk volgend stukje heerlijk vlees en de genoten consumpties. Het zou leuk zijn als we met een grote groep jong en oud op pad kunnen gaan. Tot zondag 26 juni om 11:15 uur op het kerk-/dorpsplein! Niet fietsen, maar wel zin in BBQ? Dan bent u vanaf 14:30 uur welkom op de eindlocatie. Deze kunt u in dit geval vragen aan één van onderstaande bestuursleden of via de mail: info@laborwesepe.nl Graag tot dan; Karolien Wolterink, Bert Slinkman, Wietske Trompert, Wendy Riezebos, Bas de Regt, Niek Slinkman en Marjolein Versteeg

Scroll to Top