43ste Sixesday 19 juni

wesepe

43ste Sixesday Op sportcomplex “De Muggert” vindt normaal gesproken in het eerste weekend van juni traditiegetrouw Sixesday plaats. Dit jaar is door Pinksteren Sixesday niet op 5 juni, maar op 19 juni 2022.
Wat is Sixesday? Voor de onbekenden even een uitleg wat Sixesday precies is. Dit betreft een manier om sport te beoefenen in een eigen zelf samengesteld team.
De sporten die aangeboden zijn: Voetbal en Volleybal. Met je eigen tenue en teamnaam mag je strijden voor eeuwige roem in je eigen poule. De deelnemende teams regelen de sportkleding, de commissie de rest. Vooral de teamnamen zorgden in het verleden voor uitdagingen voor de commissie, dus wees creatief.
Sixesday voor de jeugd. Ook aan de jeugd in Wesepe wordt er op 19 juni gedacht.
Op basis van leeftijd mogen reeds bestaand of onbekenden oudste voetballers
zich mengen in een leuke voetbalcompetitie. Onder begeleiding van een coach zal er gespeeld worden op de velden van Sportpark de Muggert. Voor de jongere jeugd zal er een spelletjescircuit aanwezig zijn. Verder is er voor de jeugd een springkussen en andere vorm van vertier te vinden. Opgeven? Opgeven als senioren team kan via de link op de website. Kosten bedragen € 15,00 euro per team en kan op de dag worden betaald. Opgave voor de jeugd kan via de site van SC Wesepe. Opgave Jeugd Sixesday is kosteloos. Wat is er nog meer Tijdens deze dag zorgen de nodige en zo belangrijke vrijwilligers van Sportclub Wesepe voor een mooie plek om sport en plezier hand in hand te laten verlopen. Tijdens en na afloop is in en om de kantine de mogelijkheid voor een hapje en drankje. Na afloop zal er muziek gedraaid worden en kan er nagepraat worden over hoe je als team of bezoeker de dag hebt beleefd. Via sociale media en de website van Sportclub Wesepe zal meer informatie worden gedeeld. www.sportclubwesepe.nl

Scroll to Top