Eetproject ouderensoos

Beste senioren, Op woensdag 6 april jl. hebben we na een lange periode weer samen gezellig kunnen eten in het geheel vernieuwde ‘Wapen van Wesepe’.
We konden die middag genieten van de kookkunsten van de moeder van de
nieuwe uitbater Jelle Vloedgraven. Ineke nog bedankt daarvoor. Na afloop van het diner, mochten we van Jelle nog even rondkijken hoe alles een metamorfose heeft gehad. Hierbij doen we jullie de datums wanneer we weer samen gaan eten: Op de woensdagen 4 mei, 1 juni, en 6 juli, om 12:30 uur in het Wapen van Wesepe. Opgave tot de vrijdag ervoor bij Fineke tel: 0570 532247. Hebt u een dieet; geef dit dan ook door bij opgave. De kosten voor het 3-gangen diner inclusief een drankje zijn € 15,00. In de maanden juni en juli zijn er geen soosmiddagen.
En……..hebt u zich al opgegeven voor het reisje op woensdag 18 mei?
Dit kan nog tot 4 mei a.s. Graag zien we u op bovengenoemde datums 😊.
Een hartelijke groet van Ton, Frank, Annie, Jur, Fineke en Erna.

Scroll to Top