Zomerfeesten Wesepe 19, 20, 21 augustus

Zomerfeesten Wesepe 19 – 20 – 21 augustus
Zou het dan dit jaar weer mogelijk zijn? Een Zomerfeesten Wesepe met tent,
bands, veel activiteiten én kermisattracties? Tot nu toe staan alle seinen op groen, dus we zijn al begonnen met de voorbereidingen. Noteer de datum in ieder geval alvast in je agenda: 19, 20 en 21 augustus. Geef je op voor Wesepe Got Talent
Dit jaar is voor de 2e keer op de vrijdagavond het podium voor jullie. Of je nu jong of oud bent, alleen of samen iets wilt doen. Show heel Wesepe jouw talent! Meld je aan vóór 1 juli via info@zomerfeestenwesepe.com

Automatisch incasso
Velen van jullie hebben de afgelopen jaren aangegeven via een automatisch
incasso een bijdrage te willen leveren aan de Zomerfeesten (i.p.v. contant
via de lijsten). De afgelopen twee jaar hebben wij niet met de lijsten gelopen
en geen automatische incasso’s geïnd i.v.m. corona en dus geen normale
Zomerfeesten. De Rabobank dacht hierdoor dat alle gegevens, zonder ons
vooraf in te lichten, wel definitief verwijderd konden worden. En tegenwoordig met de AVG wet is alles ook echt helemaal weg. Gelukkig hebben we nog veel van de automatisch incasso briefjes, maar niet alles. Wij zullen de personen/gezinnen waar het om gaat een brief sturen met de vraag of zij nogmaals de automatisch incasso willen invullen. Alvast bedankt en excuses voor het ongemak.

Horecavrijwilligers gezocht
Wij zijn op zoek naar mensen voor achter de bar op de middagen en de avonden van de Zomerfeesten. Werkzaamheden variëren van schenken, tappen tot het uitgeven van de drankjes. Uiteraard kun je je ook aanmelden met je vriendengroep of buren. Meld je vóór 1 mei aan via info@zomerfeestenwesepe.com. Geef ook even je voorkeursdag en middag/avond aan.

Rabo ClubSupport
We willen iedereen die op ons heeft gestemd ontzettend bedanken. We
hebben in totaal € 857,34 gekregen van de Rabobank.

Bestuur Zomerfeesten Wesepe

Scroll to Top