Reisje op woensdag 18 mei

Jaarlijkse reisje op woensdag 18 mei Om 9:00 uur staat de bus van de TCR bij ‘het Wapen van Wesepe’ klaar om ons die dag naar ‘Landgoed Kaamps’ in Deurningen te brengen. Dat is het melkveebedrijf van de fam. Nijland. Hier worden ook zuivelproducten gemaakt. We worden daar ontvangen met koffie en krentenwegge. Hier zien we een film en krijgen we een rondleiding over het bedrijf. Daarna volgt er een kaasproeverij. Er is ook een winkeltje waar we even kunnen snuffelen. Hier gebruiken we tegen 12:30 uur ook een uitgebreide Boerenlunch. Om ca. 13:45 uur vervolgen we onze reis met een tour door Twente. Tegen 14:30 uur arriveren we bij het Blikkenmuseum in Marle. Hier kunnen we op
eigen gelegenheid de ruim 10.000 blikken bekijken, waarvan sommige al meer dan 150 jaar oud zijn. Ook staat de koffie / thee daar voor ons klaar. We vertrekken hier tegen 16:45 uur en hopen om 17:15 uur weer in Wesepe te zijn. En in het WvW zal er dan een afsluitend diner voor ons klaar staan. Opgave t/m woensdag 4 mei bij Fineke Middeldorp tel: 532247. Hebt u een dieet? Geef dit dan ook door bij opgave. De kosten voor deze dag, incl. diner zijn € 60 p.p.
Graag storten op: NL 84 RABO 0377 7353 61 t.n.v. Stichting Ouderensoos Wesepe e.o. We hopen er samen weer een mooie dag van te maken, en graag tot ziens
op 18 mei

Scroll to Top