Jeugdsoos

Ja, we kunnen weer! Na een heel lange winterstop hebben we op 11 februari
de draad weer opgepakt. Gewoon rustig aan beginnen met een soosavond
dacht de leiding, maar dat pakte iets anders uit. Hoewel er maar een klein
groepje aanwezig was, nagenoeg heel groep 8 zat thuis met corona, werd het
een rumoerige avond. Laten we het er maar op houden dat iedereen er weer
even in moest komen. Daarna ging het volledig los met twee uitjes achter elkaar. De Nieuwe Coers is voorzien van nieuwe douches, dus we moesten op vrijdag 25 februari uitwijken naar elders. Geen probleem, de bowlingbaan werd gebeld en alles was in kannen en kruiken. Ook hier echter een kleine groep, de rest was aan
het genieten van een welverdiende (sneeuw-)vakantie. De aanwezigen genoten echter volop. En dat hebben de vakantiegangers blijkbaar ook meegekregen, want bij het volgende uitje was bijna de volledige club weer aanwezig. Met ruim 20 jongeren werd twee weken later een bezoek gebracht aan de schietvereniging in Averlo. De fietstocht op de heenweg leidde naar allerlei mooie plekjes in Averlo (die eigenlijk niet op de route lagen), maar uiteindelijk werd de schietbaan bereikt. Na een korte instructie kon iedereen aan de bak. En degene die niet aan de beurt was vermaakte zich uitstekend met een glaasje fris, een zakje chips en het opnemen van filmpjes voor TikTok. Rond 21:30 uur werd besloten er toch maar een eind aan te breien, want sommigen waren niet meer te stoppen. Alle deelnemers hadden in elk geval vier kaarten volgemaakt met 5 schoten per kaart, overigens met zeer wisselend succes. Iedereen ging echter tevreden huiswaarts.
Het programma voor de komende maanden:
8 april uitactiviteit, 20 mei uitactiviteit
22 april soosavond 10 juni soosavond
6 mei soosavond 24 juni feestavond
Hou onze facebookpagina en website in de gaten voor het laatste nieuws!

Scroll to Top