Inloopcafé en OED terug in het Wapen

Inloopcafé en OED terug in het Wapen van Wesepe. Donderdag 14 april was Ontmoeten in Eigen Dorp (OED) weer voor het eerst bijeen in Het Wapen van Wesepe. Na een paar jaar gezelligheid in De Beukenoot naast de kerk hebben we de oversteek weer gemaakt. We werden door Jelle gastvrij ontvangen en we verwachten dat het snel weer heel vertrouwd gaat voelen. Tijdens ons verblijf in de Beukenoot zijn de twee groepen, Ontmoeten in Eigen Dorp en het Inloopcafé, eigenlijk één groep gaan vormen. Daarom is besloten als één gezamenlijke groep verder te gaan. De uitgangspunten sluiten goed op elkaar aan en de gekozen vorm blijft. Dat betekent: samen koffie drinken, verhalen uitwisselen, handwerktips delen, elkaar helpen met vragen over tablet of telefoon, een spel spelen, films kijken. Kortom kom er even uit voor een paar gezellige uurtjes op de donderdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur. Er zijn verder geen kosten aan verbonden, voor de koffie vragen we een vrijwillige bijdrage.
Wilt u wel graag komen, maar heeft u geen vervoer? Bel even met Jacky van
Tartwijk, zij regelt het voor u! Tel. 06-31 76 88 16. Voor vragen over Inloopcafé Ontmoeten in Eigen Dorp kunt u terecht bij Jenny Timmer Arends, tel. 06-51 18 56 45. Zij is coördinator voor deze ochtend vanuit ZGR. Donderdag 26 mei, Hemelvaartsdag, is er géén OED.

Scroll to Top