Soosmiddag naar streekmuseum 16 maart

Beste senioren (55 + ers ) van Wesepe en omgeving, Na de afgelopen corona perikelen willen we proberen om weer van start te gaan met het “Samen eten” en de “Soos middagen”. Hopelijk hebben jullie er net als wij weer zin in! Zoals u vast hebt gelezen of gehoord kunnen we per april weer gebruik maken van “Het Wapen van Wesepe”. Na een grondige opknapbeurt van het complex zullen we een van de eersten zijn die het kunnen gebruiken. Jelle Vloedgraven zal ons dan gaan begroeten als uitbater. We wensen hem dan ook alvast namens ons allen veel succes toe met deze nieuwe uitdaging.

Op onze Soosmiddag van 16 maart gaan we naar “Het Streekmuseum Averlo/Frieswijk ” bij de familie Venneman aan de Frieswijkerweg 7 te Schalkhaar. Hier vind men oude gebruiksvoorwerpen zoals de inrichting van een oude kapsalon en tandarts praktijk. Ook zal de heer Obdeijn uit Schalkhaar aanwezig zijn om ons het e.e.a. te vertellen over de WO-2. Tevens kunnen we een kijkje nemen in het Mini-tractoren museum van de gebroeders Venneman. De middag begint om 14:30 uur. U kunt rechtstreeks naar het museum rijden, maar hebt u geen vervoer dan komt u om 14:15 uur naar de P-plaats bij het Wapen van Wesepe, zodat we er samen naar toe kunnen gaan. De kosten zijn €10,00 p.p.

Scroll to Top