Project 6 koopappartementen Wesepe

Project 6 koop appartementen Raalterweg 37, Wesepe De ontwikkeling van de appartementen in het voormalige café-restaurant aan de Raalterweg 37 vordert gestaag. Onlangs is de aanvraag omgevingsvergunning ingediend bij de gemeente Olst-Wijhe. Deze zal de komende tijd beoordeeld worden. De verwachte afgifte van de omgevingsvergunning zal allicht enkele maanden in beslag nemen. Vooruitlopend op de bouwvergunning wordt het pand momenteel al flink onder handen genomen door het opruimen van alle overtollige inventaris,
inrichtingen en aftimmeringen, zoals plafonds en voorzetwanden e.d.. De gehele verbouw zal ca. 7 maanden in beslag nemen. De authentieke uitstraling van het pand zal zo veel mogelijk in tact blijven. Zodra de vergunningen verstrekt zijn zal het pand van binnen volledig worden gemoderniseerd en ingedeeld, waardoor er 6 appartementen ontstaan. Deze zullen als koopappartementen aangeboden worden. De appartementen zullen aan alle huidige eisen voldoen en voorzien zijn van optimale isolatie en comfort. De appartementen hebben allemaal een
zelfstandige toegang, eigen energiemeters en een buitenberging. Ook zullen
alle appartementen een eigen buitenruimte krijgen, een tuin of een dakterras.
De inrichtingen van de appartementen worden allemaal verschillend van elkaar. De grootte van de appartementen bedraagt zo’n 90 – 110 M2.
T.a.v. de verkoop-procedure zal e.e.a. waarschijnlijk via de makelaar en Funda gaan verlopen. Mocht je belangstelling hebben voor een appartement en wil je niets missen, dan kun je je ook aanmelden om rechtstreeks op de hoogte te worden gehouden. Stuur dan een mailtje naar info@obdeijn.nl.

Scroll to Top