Inheemse vogelsoorten bij de ouderensoos

Onze soosmiddag is op woensdagmiddag 20 oktober a.s. om 14.30 uur in het Wapen van Wesepe. Deze middag komt Huub ter Haar uit Heeten ons iets vertellen over inheemse vogelsoorten dichtbij huis. Hij zal daarbij ook foto’s, films en geluiden laten zien en horen. De opnames komen uit Wesepe e.o., Overijssel en Nederland. Huub is tot voor kort docent Duits geweest aan het Carmel College Salland te Raalte en heeft daar jaren voor de klas gestaan. In zijn vrije tijd gaat hij vogels spotten en heeft dan verschillende apparatuur bij zich, en die zal hij ons ook laten zien. Hij zal ons met veel enthousiasme boeiend verslag doen!

Iedereen is van harte welkom, ben je nog geen senior en wel geïnteresseerd in vogels ? Schuif dan ook gezellig aan😊.

Hebt u geen vervoer voor de soos, neem dan contact op met Fineke.

Graag zien we jullie op bovenstaande datum.

Hartelijke groeten van Ton, Frank, Annie, Jur, Fineke en Erna.

Scroll to Top