Huisartsenpraktijk in verbouwing

“Het moet eerst slechter worden, voordat het beter wordt” Zoals u misschien al heeft gezien wordt er hard gewerkt aan de Scholtensweg 61. Wij zijn bezig om de huisartsenzorg in Wesepe toekomstbestendig te maken. Er is na de verbouwing meer ruimte voor de apotheek, er is meer rekening gehouden met privacy én we
gaan van 2 naar 4 spreek/behandelkamers. Helaas betekent dit dat we tot februari 2022 in de noodopvang op de parkeerplaats spreekuur moeten doen. Tevens zult u meer hinder ondervinden bij de medicijn uitgifte. Daarom vragen wij van u om uw medicatie ná 15:30 te komen halen, zodat u geen last heeft van de werkzaamheden. Tevens kunnen wij niet altijd meteen uw recept klaarmaken.
Wij hopen op uw medewerking en begrip. Vriendelijk groet, medewerkers apotheekhoudende huisartsenpraktijk Wesepe-Broekland.

Scroll to Top