Ouderensoos Bingo woensdag 15 september

Beste mensen, Hierbij weer een berichtje van het “Samen eten”, en de Ouderensoos. Per 1 september gaan Mientje Lam, Jan Meuleman en Mieke de Munnik ons verlaten als vrijwilliger. We vinden dit erg jammer, maar kunnen begrip opbrengen voor hun keuze. We zullen op een nader te bepalen datum
aandacht besteden aan hun afscheid. Mientje is 15 jaar, Jan 13 jaar, en Mieke
2 jaar actief geweest voor de Senioren. We willen ze vanaf deze plek dan ook
alvast heel hartelijk bedanken voor hun inzet. Gelukkig hebben we nieuwe vrijwilligers kunnen vinden: Annie Koerhuis- Veldink, zij komt helpen met het Eten en de Soosmiddagen, en Ton den Duijf en Jur Ram komen helpen met het Eten. We vinden het heel fijn dat zij de groep komen versterken, en heten hen dan ook van harte welkom! Als u dit leest zit onze Heidetocht van woensdag 18 augustus er weer op.

Onze eerstvolgende Soosmiddag is op woensdagmiddag 15 september en we
gaan dan van start met een Bingo middag. We starten om 14:30 uur in het
Wapen van Wesepe.

Scroll to Top