Jeugdsoos

Het leek lange tijd onzeker, maar op 25 juni 2021 was het gelukkig toch nog mogelijk om het seizoen 2020-2021 op een passende manier af te sluiten. Hierbij waren ook de kids van groep 7 uitgenodigd om alvast het ‘soosgevoel’ te krijgen. Ze konden zich samen met de rest vermaken in en op het water van de wetering. Gezien de opkomst was er na de lange pauze zeker behoefte aan wat afleiding en vertier. Voorzien van een lekkere warm broodje hamburger ging iedereen rond kwart over negen weer richting huis. Inmiddels zijn we achter de schermen druk bezig geweest met het komende seizoen. Het lijkt erop dat we, rekening houdend met de maatregelen, kunnen beginnen. Het eerste deel van het programma ziet er als volgt uit: 10-09-2021 soosavond, 24-09-2021 uitactiviteit, 08-10-2021 soosavond, 22-10-2021 soosavond, 05-11-2021 uitactiviteit, 19-11-2021 soosavond, 03-12-2021 soosavond. Of we het hele programma “normaal” kunnen draaien hangt uiteraard af van de corona-situatie en de bijbehorende maatregelen. Als daar iets in verandert stellen we onze vaste bezoekers via de mail op de hoogte. De meest recente informatie is uiteraard ook te vinden op onze website www.jeugdsooswesepe.nl en facebookpagina https://www.facebook.com/jeugdsooswesepe/. Tot slot nog een oproep:
Mocht je tot onze doelgroep behoren en geen mail hebben ontvangen, laat het
ons dan weten. Je bent welkom als je in groep 8 zit (of qua leeftijd zou
kunnen zitten, maar bent blijven zitten) tot en met het jaar waarin je 15 wordt.
Ook als je in Wesepe of naaste omgeving woont, maar elders op school zit
ben je van harte welkom.

Scroll to Top