Kermisdienst/kerkdienst zondag op kerkplein

Kerkdienst anders dan anders in Wesepe Met het aangepaste programma van de zomerfeesten Wesepe kan helaas de kermisdienst, zoals we die in de feesttent kenden, op zondagochtend ook dit jaar niet doorgaan. Maar er is een alternatief gekomen met een dienst anders dan anders. Op zondag 22 augustus wordt in Wesepe de oecumenische kerkdienst om 11.00 uur buiten op het plein naast de kerk gehouden. Met als thema Ik ontmoet Jou is het een laagdrempelige viering voor jong en oud met verrassende elementen. Iedereen is welkom, we zijn blij dat we elkaar weer mogen ontmoeten. De coronatijd heeft veel impact op iedereen groot en klein. Daar zal bij worden stil gestaan.  Om een klein beetje in de sfeer van de kermisdienst te blijven is er na afloop voor iedereen een kop soep met een broodje. Bij slecht weer is de viering in de kerk maar het programma blijft dan hetzelfde.

Scroll to Top