Zomerfeesten Wesepe 20, 21, 22 augustus

Het einde is (hopelijk) in zicht. De corona-versoepelingen volgen elkaar snel op. En dat betekent dat het vanaf 30 juni ook weer mogelijk is om evenementen te organiseren. Het is ook wel weer tijd voor een feestje. Het blijft onzeker op welke manier er precies evenementen kunnen plaatsvinden, maar er zijn mogelijkheden. Wij zijn positief gestemd en hebben daarom besloten om de Zomerfeesten Wesepe dit jaar ‘gewoon’ te organiseren. Een weekend vol activiteiten voor jong en oud, inclusief een kermis. Hoe het programma er exact uit gaat zien, is nog de vraag. We zijn hiervoor afhankelijk van de richtlijnen van de overheid en de
Gemeente Olst-Wijhe i.v.m. de vergunning. Op het moment van schrijven van dit artikel (20 juni 2021) zou e.e.a. inhouden dat het gaat plaatsvinden op een volledig met hekken afgesloten feestterrein waarbij de bezoekers van 13 jaar en ouder uitsluitend toegang hebben na vertoon van een coronatoegangsbewijs, een bewijs van vaccinatie of van een negatief testresultaat. Binnen het afgesloten terrein is dan o.a. het houden van 1,5 meter afstand tot elkaar en het dragen van mondkapjes niet verplicht. Wij hopen uiteraard dat dit allemaal niet nodig zal zijn!
We houden jullie op de hoogte en hopen vroegtijdig al meer informatie te verstrekken over het weekend. Zet in ieder geval een groot kruis in de agenda
op 20, 21 en 22 augustus, want we gaan hoe dan ook iets organiseren! Dit betekent ook dat wij de komende weken met de intekenlijsten langskomen. Ook de verstrekte automatische incasso’s worden geïnd. Bestuur Stichting Dorpsfeesten Wesepe

Scroll to Top