The New Country Ramblers

The New Country Ramblers: Wij zijn een muzikanten duo uit Wijhe. Verscheidene malen hebben wij een Green Grass Festival in Wijhe georganiseerd met diverse soorten akoestische muziek. Als duo spelen wij op diverse locaties: jubileumfeestjes, kunstroutes, een dorpsbijeenkomst en wat dies meer zij.
Jan Roelofs met zang, gitaar, autoharp en Ingrid Severens met zang, gitaar, mandoline en viool. Wij laten ons regelmatig vergezellen door Floris de Vries met mandoline en banjo en/of Karin Nijboer met zang en contrabas. Wij zouden het leuk vinden in de zomer een optreden te verzorgen in Wesepe of omgeving. Daarnaast zullen Jan Roelofs en Ingrid Severens in juli als troubadours rondtrekken met fiets en fietskar en op het platteland en in kleine stadjes muziek maken. Aangezien we op deze wijze reizen en meerdere instrumenten moeten
vervoeren, hebben wij besloten geen tent mee te nemen. Als vergoeding vragen wij dan ook: een eenvoudige slaapplek voor twee personen + 60,00 euro.
Voor meer informatie: newcountryramblers@hotmail.com of 06-1975 3316

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll to Top