Ouderensoos busreisje 18 augustus!

Beste senioren van Wesepe e.o. Eindelijk kunnen we weer eens komen met een leuk bericht: We gaan een busreisje maken!! Op woensdagmiddag 18 augustus staat er een bus van de TCR klaar om met ons een heidetocht over de Veluwe te gaan maken. Onderweg stapt er een gids in die ons tijdens onze bustocht uitleg geeft over de historie, de natuur en het wild. De rondrit zal gaan langs de bloeiende heidevelden zoals de Tongerenseheide, Elspeterheide, Noordheide en de Asselseheide. U komt ook langs Hoog Soeren. Er wordt ook het e.e.a. verteld over de Kroondomeinen. Rond 15:00 uur is er een koffie/theestop met gebak bij “De Hoeve van Nunspeet” in Nunspeet. De bus staat om 12:45 uur klaar bij “het Wapen van Wesepe” en om 13:00 uur vertrekken we. Tegen 17:15 uur zijn we weer thuis. De kosten zijn 25,00 euro per persoon, graag contant en gepast betalen bij het instappen. U kunt zich tot 1 augustus opgeven bij Mientje Lam tel: 0570 -531960. Dus….geef je snel op en neem gezellig iemand mee. Het is verstandig om een mondkapje mee te nemen. Het is nu nog niet helemaal duidelijk of het tegen die tijd nog verplicht is. Soosmiddagen en Samen Eten We hopen in september weer te starten met het Samen Eten en de Soosmiddagen. U kunt zich alvast opgeven voor het eten bij: Fineke Middeldorp, tel: 0570 – 532 247.
Graag tot ziens, en blijf gezond. Een hartelijke groet van, Mientje, Jan, Frank, Fineke en Erna

Scroll to Top