Wandeldriedaagse 2021

Om alvast naar uit te kijken en in de agenda te zetten: wandel driedaagse van
woensdag 4 t/m vrijdag 6 augustus! We gaan ons uiterste best doen om komend jaar de wandel driedaagse zo uit te voeren dat het in deze tijd past en toch zoveel mogelijk lijkt op eerdere edities. Met natuurlijk weer bijzondere routes door het prachtige Sallandse landschap. Mocht het tegen die tijd met de maatregelen rondom corona anders moeten dan volgt een alternatief programma. Maar wandelen… daar gaan we in ieder geval weer voor! In de komende dorpskrant zal nadere informatie hierover volgen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll to Top