Fietstocht zondag 4 juli

Op zondag 4 juli is er weer de jaarlijkse fietstocht van Labor voor het hele gezin! De fietscommissie zal een mooie route uitzetten met als eindpunt???? Hier staan de drankjes en de barbecue klaar om er een gezellige middag van te maken. We starten tussen 11:00 en 11:30 uur vanaf de kerk in Wesepe. Onderweg wordt er voor koffie/thee met koek gezorgd en een warme versnapering. De route zal niet te lang zijn zodat ook kinderen mee kunnen fietsen. Zoals altijd zijn er geen kosten aan verbonden en is het eerste stukje vlees van de barbecue voor de fietsers gratis. Daarna zal er een bijdrage gevraagd worden voor elk volgend stukje heerlijk vlees en de genoten consumpties. Het zou leuk zijn als we met een grote groep jong en oud op pad kunnen gaan. Wilt u liever individueel of alleen met uw eigen huishouden de route fietsen dan is dat dit jaar ook mogelijk. Natuurlijk geheel in navolging van de dan geldende coronamaatregelen en regels.
Tot zondag 4 juli om 11:00 uur op het kerk-/dorpsplein. Niet fietsen, maar wel zin in BBQ? Dan bent u vanaf half 3 / 3 uur welkom op de eindlocatie. Deze kunt u in dit geval vragen aan één van de bestuursleden.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll to Top