Veel kaartjes voor (dokter) Greet Broekhuizen

Rond haar verjaardag was de brievenbus van Greet Broekhuizen elke dag goed gevuld. Overweldigend vond ze de grote hoeveelheid kaarten, want dat zijn er meer dan 150. Ze wil dan ook graag iedereen bedanken die haar een kaart heeft gestuurd, al dan niet met herinneringen uit vroegere tijden, die ze ook nog heel goed weet. “Ik was verbaasd over het grote aantal, maar later op de dag hoorde ik dat een modern communicatiemiddel gebruikt was, waar een negentigjarige niet zo gauw aan denkt. Nogmaals: heel veel dank,” aldus dokter Broekhuizen, zoals velen haar noemen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll to Top