Kinderopvang KOOS

Beste ouders,
Als ouders wilt u het beste voor uw kind. Dat het in een veilige en vertrouwde
omgeving van de opvang kan genieten, met veel persoonlijke aandacht. Kinderopvang KOOS biedt al meer dan 25 jaar diverse vormen van kinderopvang aan in de regio Raalte en Olst-Wijhe en Apeldoorn. Zo ook in Wesepe, wij zijn gevestigd in de A. Bosschool met de buitenschoolse opvang, kinderopvang en peuterspeelzaal. Iedere groep binnen het kinderdagverblijf, peuterwerk en buitenschoolse opvang heeft gekwalificeerde medewerkers die voor alle kinderen tijd en aandacht heeft.

Buitenschoolse opvang Bikkels
Bij buitenschoolse opvang Bikkels worden kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar na schooltijd opgevangen. Wij bieden vers fruit, verse groenten en drinken aan. We werken elke maand met een nieuw thema, het thema wordt via het ouderportaal met de ouders gedeeld. Aan het eind van de maand krijgen de ouders de foto’s van de activiteiten die we met de kinderen hebben gedaan. Tijdens de schoolvakanties werken we bij Koos met een centraal thema.
Openingstijden:
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7:15 uur tot 08:30 uur
(voorschoolse opvang) en van 14:30 uur tot 18:00 uur (naschoolse opvang).

Peuterspeelzaal Bössels
Op de peuterspeelzaal werken wij met het VVE (Vroegtijdig Voorschoolse
Educatie) programma Uk & Puk. Uk en Puk is een voorschools educatie programma dat gericht is op het voorkómen van ontwikkelingsachterstanden bij kinderen tussen 0 en 4 jaar en daarmee het voorkómen van ontwikkelings-achterstanden bij het starten van de basisschool. Bij Uk en Puk zijn tien thema’s ontwikkeld die aansluiten bij de belevingswereld van peuters. Bij elk thema zijn activiteiten uitgewerkt die makkelijk ingepast worden in de dagelijkse gang van zaken. In de activiteiten is er aandacht voor de vier ontwikkelingsdomeinen:
taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuigelijke ontwikkeling. Uk en Puk leert peuters nieuwe vaardigheden door actief bezig te zijn en lekker te spelen. De pop Puk is het speelkameraadje van de kinderen. Aan de peuters bieden wij vers fruit, drinken, luiers en uitdagend speelgoed.
Openingstijden:
Maandag, dinsdag en donderdag
van 08:30 uur tot 11:15 uur.

Kinderdagverblijf Bössels
Bij kinderdagverblijf Bössels vangen wij kinderen op in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.
Wij bieden alles wat uw zoon of dochter nodig heeft. Aan de baby’s en peuters bieden wij vers fruit, vers brood, drinken, tussendoortjes, luiers, een eigen bedje en uitdagend speelgoed. Wij doen mee met de thema’s van Uk en Puk, dit om één doorgaande lijn te hebben op onze locatie. Ouders worden via het KOOS Ouderportaal op de hoogte gehouden van de belevenissen van hun kind(eren).
Openingstijden:
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7:15 uur tot 18:00 uur.
Heeft u vragen of wilt u een rondleiding aanvragen en met eigen ogen zien hoe en waar uw kind straks wordt opgevangen, dan zijn we u graag van dienst.
Telefoon: 06 3030 2583 of mailen naar: lcwesepe@kinderopvangkoos.nl
Met vriendelijke groet,
Joyce Huis in ’t Veld
Locatie coördinator Wesepe

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll to Top