Kaartje voor dokter Broekhuizen bijna 90!

Ze is een begrip onder de oudere inwoners van Wesepe: Greet Broekhuizen was ruim dertig jaar zeer toegewijd huisarts in het dorp en wijde omgeving. Zie https://www.wesepe.nl/mee-met-een-bw-greet-broekhuizen/

Op 18 mei wordt ze 90 jaar. Bezoek in deze Corona periode is er maar weinig. Hoe leuk zou het dan zijn als ze dan – als een soort eerbetoon – heel veel kaartjes krijgt van al die oud patiënten en bekenden. Gelukkig houdt zij zich niet bezig met internet, laat staan sociale media en ze zal deze oproep dus niet lezen. Daarom zal het een verrassing voor haar zijn als ze veel kaarten ontvangt.

Mocht u haar adres niet weten of echt niet kunnen achterhalen, dan is het mogelijk deze op te vragen via een reactie op dit bericht.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll to Top