Gezocht filmbeelden van activiteiten in Wesepe en Averlo

Zoals al eerder vermeld in de Dorpskrant worden er video-opnames gemaakt
in Wesepe en Averlo. De film is een vervolg op de Labor film die in 1990 uitkwam.
Ook in 1965 is er een film gemaakt, welke lange tijd in het bezit was van Plaatselijk Belang in Wesepe, deze is te zien op de Facebookpagina van het Weseper Erfgoed. Uit de reacties die we krijgen blijkt elke keer weer, dat de bezoekers van Facebook het erg leuk vinden om naar deze film te kijken. Zoals vermeld wordt er een vervolg gemaakt van deze beide films, maar deze is nog niet af. Ook u kunt een steentje bijdragen bij het tot stand komen van deze film. Wij zijn nog steeds op zoek naar beelden, dronebeelden en foto’s van verenigingsactiviteiten, sport, cultuur, school en sfeerimpressies van de natuur in en rond Wesepe. Ook de landbouw mag niet worden vergeten. Door corona ligt het verenigingsleven stil, maar zal hopelijk langzaam weer op gang komen en daarmee ook de activiteiten. Voorbeeld van filmbeelden is het schaatsweekend op de ijsbaan in Wesepe. Heeft u opnames over Wesepe en Averlo? Stel ze beschikbaar en misschien kunnen we ze inpassen in de film. Tip: Film met uw mobiel horizontaal en zoom niet te veel in. U kunt ze inleveren bij Jan Niemeijer, Sichemstraat 5, 8124 AK Wesepe. Of mail ze naar: janniemeyer@home.nl (via Transfer) Namens Labor, alvast bedankt !

Scroll to Top