Fietstocht zondag 4 juli

Op zondag 4 juli organiseren we de fietstocht zoals deze traditioneel vele jaren gehouden is, maar nu in een hedendaagse versie. Er kan tussen 11:00 uur en 11:30 uur gestart worden vanaf het plein bij de Nicolaaskerk in Wesepe. Normaal gesproken fietsten we in één hele grote groep de route. Deze keer kan er ook individueel of alleen met het eigen huishouden gestart worden. De route zal bij het startpunt uitgedeeld worden. Onderweg is er een tussenstop, waar van een hapje en een drankje genoten kan worden en ook bij het eindpunt van de route zal goed voor de inwendige mens gezorgd worden. Natuurlijk allemaal afhankelijk van de maatregelen en coronaregels welke we zeker in acht gaan nemen. We zullen de activiteit zo aanpassen dat het mogelijk zal zijn binnen de dan geldende regels. En voor wat betreft het fietsen…. dat kan altijd natuurlijk! Aanvullende
informatie volgt in de volgende dorpskrant. We hopen op mooi weer en weer een echte eerste Labor-activiteit waarbij jong en oud kan deelnemen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll to Top