Bloemen leggen op 4 mei

Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om in Wesepe bloemen te leggen ter
nagedachtenis aan de overledenen in de tweede wereldoorlog of andere
oorlogssituaties. Dat kan bij het monument naast de Nicolaaskerk aan de Ds. Kreikenlaan tegenover het Wapen van Wesepe. Dit monument ter gelegenheid van 75 jaar vrijheid is vorig jaar wegens de coronapandemie pas in september onthuld en daarom is het nu voor dit jaar voor het eerst. De kerk zal als eerste op zondag 2 mei om 11:00 uur bloemen leggen bij het monument. Hoewel het nu nog niet zeker is of de kerkdienst dan kan plaatsvinden zal het bloemenleggen in elk geval doorgaan. Verder hebben enkele schoolkinderen aangegeven dat ze bloemen willen leggen. Dat gebeurt dinsdag 4 mei om 16:00 uur. Deze schoolkinderen hebben bij het monument een boom geplant in december.
Daarnaast is er dus voor iedereen gelegenheid bloemen te leggen tussen
zondag 2 mei 11:00 uur en 4 mei 20:00 uur. Mocht u tegelijk met anderen
bij het monument arriveren houd dan even gepaste afstand. We roepen met name de besturen van Weseper verenigingen op om namens hun leden bloemen te leggen. De kerk zal zorgen dat de bloemen na enige tijd zullen worden opgeruimd.

Scroll to Top