Prijsvraag Nicolaaskerk te Wesepe

Vanuit de serie pentekeningen “Wesepe in beeld” heb ik o.a. ook een pentekening gemaakt van het interieur van de historische Nicolaaskerk. Deze prachtige kerk, die in oude geschriften al in 1348 werd genoemd, heeft een prominente plek in het centrum van Wesepe. De naam “Nicolaas” van de kerk komt echter veelvuldig voor in Nederland. Mijn vraag is: Hoeveel kerken in Nederland dragen de naam Nicolaas of St. Nicolaas. Onder de goede inzendingen zal de pentekening worden verloot. De winnaar zal in een volgende editie van de Dorpskrant bekend gemaakt
worden en krijgt de betreffende tekening thuis bezorgd. Pentekening van het interieur van de Nicolaaskerk te Wesepe, gemaakt door Jos van Westing. Stuur je inzending voor 5 december naar de redactie van de Dorpskrant redactie.dorpskrant@wesepe.nl en maak kans op dit unieke werkje.

Met vriendelijke groet, Jos van Westing

Scroll to Top